25 Şubat 2009 Çarşamba

Kuzu Gerdan Haşlama

çok şükür yiyecek bir helal et temin edebildik...

rahat rahat yemek yemenin keyfi başkaymış,türkiyedekiler tadını cıkarın..

malzemeler


  • Malzemeler:

  • 6 parça koyun gerdanı

  • 3 patates

  • 2 havuç

  • 8 su bardağı sıcak su

  • 2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı

  • 1 soğan

  • 10 gr tereyağı

  • Tuz, karabiber

  • yapılışı:soganı yemeklik doğrayıp,etleri suyla beraber tencereye alalım.etleri biraz pişirdikten sonra havuç,patates ve yağları da ekleyip,altını kısalım iyice pişirelim...etlerin tel tel olması gerek...eğer varsa kabak oyacagıyla patatesleri ve havuçları tırtıklı tırtıklı keselim,görüntüsü daha da güzel olacaktır..

0 yorum: