2 Şubat 2009 Pazartesi

Kaymaklı irmik helvası



KAYMAKLI İRMİK HELVASI
(bu kolay tarif için kayınvalideme teşekkürler...,sayılara dikkat,ölçü önemli değil,sayılar hangi ölçü ile yapılısa yapılsın aynı kalıyor..)


  1. bardak sıvıyag

  2. bardak irmik

  3. bardak şeker

  4. bardak su
süslemek için ceviz..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

işte bu bölüme yemede yanında yat derim daha ne deyim

Adsız dedi ki...

yalnız baküde kaymağı nerden buldun onu merak ettim krem şanti falan değil demi

elifinmutfagi dedi ki...

bu tatlıyı baküde yapmadım,türkiyede yapmıştım.evet üstündeki krem şanti,ama esas tarif kaymaklı oldugu için öyle yazdım.

Unknown dedi ki...

neyse sormadım say sadece tahmindi