15 Mart 2009 Pazar

Tavuk Şiş



dün doğum günümdü,bazen bir dert haline dönüşen o bugün ne pişirsem sorusu aklıma hiç ugramadı,boş boş oturdum bütün gün..o da tuhaf bir durum oldu ama:))neyseki bugün pazar ve yemek yapmak lazımmmm...

tavuk severek tüketilen bir et bizim evde...ama bu kadar kolay ve bu kadar lezzetli olacagını bilseydim daha önceden denerdim bu tavuk şişi.bildiginiz tavuk gögüs etini ince ince uzunlamasına dilimleyerek şişlere takın,tepsiye dizin,üstünü hafif yağlayın,tepsinin dibine biraz su ekleyin,tepsinin ağzını folyoyla kapatıp,üstü kızarana dek fırında 200 derecede pişirin..(eger et biraz yumuşak olsun derseniz üstü kızarmadan alın)artık yanına pazates mi kızartırsınız,püremi yaparsınız bilmem..acele yemek için şahane fikir..tavsiye olunur..

0 yorum: